Tuesday, November 1, 2011

I love comic!


Holla!! Korang pernah tengok anime tak?? Alaaa..yang kartun-kartun tuh..Kalau tak pernah dengar, cuba google benda alah tuh..comfirm nye keluar gambar yang cute miut bagai..Saya suka sangat dengan anime nih..Escpecially, kalau anime's comic..Tapi, yang love story je la..hehe..Bila time stress, saya akan baca buku nih..Memang best, dapat menghilangkan segala bagai stress yang ada dalam kepala nih..Kalau baca komik nih dan menghayati watak - watak tersebut, akan terasa berada dalam dunia khayalan..Terasa macam kita yang berada kat tempat dioarang..Suka sangat dengan feeling nih, tambahan lagi saya jenis yang suka berangan!!! ^_^

Komik anime pilihan saya mestilah dari "Karangkraf"!! Mutu dan kualiti gambar serta cerita yang dipilih untuk dimuatkan dalam karya ini amat best and intersting tau!! Teringat kisah dalam satu buku komik yang berkisah tentang sorang budak perempuan yang terpaksa tinggal dalam hostel budak lelaki!!! Memang lawak dan sempoi habis..Bayangkan hanya dia seorang sajer perempuan dan terpaksa berdepan dengan boys kat hostel tuh!! Yang paling best, part love story antara dia dan boys kat hostel tuh..Masa baca kisah nie, memang tersenyum sorang2 je, terasa  bagai saya plak yang memainkan watak tuh..(aduiii..tak habis-habis berangan)..But lastly, ending dia memang tak menghampakan.. ^_^

Kalau korang stress ker atau dah borink menghadap magazine fashion, lelaki, wanita dan sebagainya, cuba pulak beralih arah baca komik nih..Confirm tak rugi punyer.. Trust me okeih! 

 My comics collection:


 Mood: Nak beli keluaran November plak.. ^_^




Sunshine & Moon;
    Rina Fatin