Saturday, November 19, 2011

My 23rd Birthday's Party!

Holla..Entry nie dah lama nak post, tapi asyik tak sempat jer..Sekarang baru free, boleh la nak menghupdate sikit2..Alhamdullilah, pada 12.11.2011 yang lepas, saya telah berganjak ke umur dua puloh tiga..Iyaa, 23 okeiy..Nampak muda kan?? :)

Syukur ke hadrat Illahi saya diberi kesempatan untuk bernafas di atas bumiNya dengan penuh nikmat dan rahmat. Dengan izin dariNya yang telah memberi peluang untuk bernafas dan diberi kesempatan merasai kehidupan yang penuh dengan onak dan duri ini. Sepanjang 23 tahun, pelbagai suka duka telah dilalui. Kesedihan, kegembiraan, tawa dan air mata menjadi asam garam kehidupan. Semoga selepas ini, saya menjadi seorang yang lebih kuat dan tabah dalam mengharungi kehidupan dan dugaan. Insyallah..

Tak lupa juga kepada my family yang susah payah buat party for my birthday..  Actually, celebration nie untuk saya dan adik, Farah. Birthday dia jatuh pada 6.11.2011, tapi kitaorang decide nak celebrate sekali je la..Lagi happening kan kan..To abah: thnx a lot sebab sponsor our party that day!! We love abah!! Opss..lupa plak..kitaorang siap bbq tau..first time buat satay sendiri and bakar..Best giler woooooo..!!!

Layankan beberapa keping photo kami..Jom!!






















Tak lupa jugak kepada my bestie,, Zira kerana celebrate my birthday secara kecil-kecilan kat kafe ye..Suka sangat dengan hadiah yang zira bagi..Comel..




..p/s: Dah lama tunggu nak dapat hadiah chocolate..Sweet kan..Tak pe la, maybe next time..


Birthday Girll!!!

Happy Birthday to me!!! Sweet 23, Rina!! 
12 November 2011..

..Gambar time birthday party di next entry ye.. Thanx pada semua yang hadir..Memang sangat happening.. Tahun depan kita buat lagi okeih..!

Thursday, November 17, 2011

Don't break my heart




Boyfriend : For you I'll do everything..


Girlfriend : I want you to do just one thing for me..Just don't break my heart..