Thursday, November 21, 2013

Sticker untuk goodies bag

Assalamualaikum dan hai..

Sekarang ni tengah pening kepala nak settle kan wedding preparation..
Banyak benda jugak kena buat..
Inshallah, majlis kami hujung bulan jan 2014 nanti..
maknanya 2 bulan lebih lagi la..banyak lagi kena settle kan ..uhuk2..
pening2..
Try search kt google pasal preparation yang perlu buat sebelum majlis..
rupanya2 banyak lagi yang we'll tak buat!
stuck*!!

Bila google, terjumpa page fb + web yang buat sticker2 untuk goodies..
memang cun + kiut je..
datang idea nak tiru! boleh letak kat our goodies bag nanti..hihi
kalau nak jimat lagi, print je sendiri! kan kan..












paling sy suka sticker yang last ni. nampak macam girly2 gitu je kan.



Janji Allah itu pasti

Assalamualaikum dan hai..

Walaupun digenggam kuat,
andai ia bukan milik kita,
ia terlepas jua..
Walaupun ditolak ke tepi,
andai ia untuk kita,
ia mendatang jua.

Apabila kita REDHA pada sesuatu 
yang mengecewakan hati kita,
maka percayalah Allah
akan menggantikan kekecewaan itu
dengan sesuatu yang tidak disangka.

Janji Allah itu pasti..
bila tiba masanya, ia akan hadir tanpa diduga..
Alhamdullilah..







..Menanti detik..
Semoga dipermudahkan..Amin..

come back nov


Assalamualaikum dan hai..

Lama rasanya tidak menulis di belog kesayangan ni..
Alahai..rindu rasanya..
Banyak yang nak sharing tapi tak tahu nak mula dari mana..
Tulis je la ape pun, buat hilang rindu sikit..hehe..
Last update bulan okt, ni dah hujung bulan nov..
nak kate busy la tu sampai berbulan tak bukak belog..*busy la sangat*
nak tunggu gaji bulan nov ni lambatnya la rasa..macam bertahun2!
kan staf gov dapat gaji awal hari tu..
hari tu feeling2 kaya la kejap kan, hari ni dah pokai habis..
alahai emak! tolongla aku!!