Monday, September 15, 2014

Gold Cost Morib Resort

Trailer......
-
-
-
-
-







Inshallah, akan bercuti ke sini bersama family in law next month..
tak sabar rasanya ..excited!



Date at Manhattan Fish Market

Hari ni nak update cerita makan-makan kat Manhattan Fish Market
Kat KL? No no no..
This is kota bharu okeiyh! hahh..kelass gitu
kat kota bharu pun dah ada manhattan fish uoulss..haha
dah lama ajak hubby makan kat sini, selalu tertangguh je
hubby cakap kalau nak makan kat sini kena make sure perut memang lapar gile 
sebab berbaloi makan kat sini nanti..haha
perut kite jenis yang mudah cepat kenyang..*sobsob
so..lepas balik kerja khamis yang tak ingat date bila
ajak hubby keluar dating ke sini
lepas maghrib terus keluar, kot-kot jem ke apa
jem la sangat kat kota bharu ni..haha
bajet key elll okeiyh

 Manhattan Fish Market Restaurant, KB Mall Kota Bharu


Time we'all sampai ni dah ramai orang..satu dua table je masih kosong..nasib baik la cepat, kalau tak, lenguh jugak nak menunggu sorang-sorang siap makan








 Hubby punye..tak ingat nama apa dishes ni..grilled chiken kot..kecik je ayam nih. 3 4 kali ngap habis



My fish and chip..boleh la tahan..pilih yang lite sahaja..perut mudah kenyang..haha



 Our desert..terbaik!



-
-
-
-
-
-

Last....gambar kami-kami laa... (^,^)


Okeiyh, sekian cerita makan-makan kami sini! Daa..


#throwback AkadNikahRinaSyamil

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Penyayang,


Bukak news feed kat fb 2 3 hari ni penuh gambar orang kahwin
bertunang la..kahwin laa..
haha..tapi best sebab dapat tengok kawan2 naik pelamin
alhamdullillah, dah sampai jodoh masing-masing
yang mana masih menunggu, bersabar dan berdoa ye
Inshallah, jodoh tu pasti ada
cuma masa belum tiba lagi :)
nak tepek-tepek gambar akad nikah kite sikit la
buat #throwback katakan.hehe













Ya Allah,
Sekiranya suamiku ini adalah pilihan mu di Arash
Berikalah aku kekuatan dan keyakinan untuk terus bersamanya
Sekiranya suamiku ini adalah suami yang akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat kasih dan redha atas segala perbuatannya
Sekiranya suamiku ini adalah bidadara untukku di Jannah Mu
Limpahlah aku dengan sifat tunduk dan tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya suamiku ini adalah yang terbaik untukku diduniamu
Peliharalah tingkah laku serta kata-kataku dari menyakiti perasaannya
Amin...