Sunday, December 25, 2011

Fall in Love


Holla sunshine!! 

Know what?

I fall in love!!

It's amazing!! Yeahhhhh~



Siang malam asyik memikirkan dirimu..Tidur tak lena, mandi tak basah..
Dalam kepala selalu terbayang-bayangkan saat kita akan bersama..
Bilakah masanya nanti..

Ohhh my sweetheart..............










It's Samsung Galaxy Tab™ 8..CELCOM menawarkan gadget yang tersangat macho + cute + stylo nie dengan harga serendah RM1,288 sahaja! Ouchhh...seriuss, saya memang tergilakan benda alah nie okeiyh!! Orang lain dan lama dah ada, kita baru je tersengeh sengeh riang melompat-lompat nak benda nih! (Ada i kisah ker..huihuihui)..

Konpemnye kalau korang guna gadget nie masa kat depan saudara mara ke, terlopong they'll tengok...Dalam hati masing-masing duk cakap "Terornye anak saudara aku, kelassss gituu". Ada la yang duk bertepek tepek nak tengok, nak main game laa..Gempak satu rumah! Wahhh...nak! nak! nak! Dan cuba korang bayangkan bawak gadget nie kat tempat-tempat ramai orang macam kat mall ke, and then korang melayari internet.(Alaa...bukak facebook pun kira dah teror tuh). Waduh...machoo beb!

Internet connectiom macam mana ye? Samsung Galaxy Tab 8.9 ini mempunyai network connection yang terbaik dan widest coverage kat Malaysia nie tau. So, kita boleh online bila-bila masa dan dekat semua tempat tau. Bulan-bulan bayar RM98/ RM68 je. Tak ker canggih gile tuh! Lagipun, tablet nie memang senang dibawa sebab ianya langsing dan ringan. Lepas nie, tak payah susah-susah nak bawak laptop yang berat tuh nak pergi mana-mana. So easy kan? 

CELCOM juga menyediakan pakej yang berbaloi dan terbaik untuk korang pilih:


So, apa tunggu lagi? Dapatkan gadget terhebat dan termacho di alam semesta ini hari nie jugak! Kami adik beradik Mr E'razCik FarahCik Putri akan pergi survey secepat mungkin! Korang boleh dapatkan gadget nie kat SINI.

More info boleh baca di: CELCOM SMARTPHONES.





No comments:

Post a Comment