Thursday, November 1, 2012

Menghabiskan masa

As Salam,

Arghhhhh! Sangat membosankan la..nak tido mata tak mengantuk, nak tengok tibi tak ada cerita yang best plak malam ni. Tadi sempat layan movie Ghost Roder yang entah keberapa puluh kali dah nengok nye..Tak pe lah..layan je laaaa..

Esok pagi sy ada kelas kat OUM - Open University Malaysia. Second class before final..Uhuk3..dah nak final ke? Fulaweiii..*jantung gua berdenyut kencang bagai tengok si pakwe kat depan*

Semester ni sy perlu siapkan tiga assingment yakni* International Business, Strategic Management and Human Resource Development. Tapi satu bijik tugasan pun belum sy buat ye tuan puan! Last date for submit is 18 Nov..Alaaa, ada masa lagi kan kan kan..*penyedap hati sanubari*..Actually, malam nie boleh je buat-buat busy cari bahan tuk tugasan tapi al maklumlah bila kemalasan melanda diri setiap insan, terjadi sikap kemengadaan yang semula jadi dan telah bertapak sejak dari tadika lagi, MALAS! 

Bukak facebook pun tak ada benda yang best je, yang tu je la dari tadi lagi kat news feed tu..pas tu tengok gambar member-member..Apa lagi kalau bukan gambar dukung anak la, kahwin la, tunang la, dengan incik boypren tersayangla..*jeles nie*..Godek punye godek, borink la plak..Dah-dah edit gambar la plak.

Eh, dah jam 10.40 la..Aduhhh!! Terlupakk! Citer adam dan hawa! Okeiy-okeiy, sy chau dulu ye! *nasib baik dah rekod awal2 sebelum citer tu main tadi..

p/s: Kesimpulannya, gunalah astro untuk keperluan dan kehendak sejagat! Chau!



Gambar yang edit time borink tadi..Hurmm..okeiy jugak buat cover photo FB kan! Jom tukar*


No comments:

Post a Comment