Monday, November 19, 2012

Story lepas cuti

As salam,

Kali ni juz short entry laa..Masih dalam mood kepeningan lepas settle kan assigment yang berlambak-lambak..By the way, that's my last assignment ever as a undergraduate student! Yehaaaa...

Hari nie hari pertama kerja selepas bercuti panjang selama 10 hari. Cuti minggu lepas sy menghabiskan ronda-ronda dengan sys, membuat terjunan maut di swimming pool kat resort, menghadap tibi dengan movie2 ulangan kat chanel astro, menghadap assigment yang memborinkan  dan of cos celebrate my 24th birthday! Happy birthday to me!

Semalam lagi haru biru cos yesterday is the last day for submit assignment. Submission nie through system OUM (online) and need to do it before 12.00am! And guess what? I submitted these thing jam 11.50pm. haha..nasib baik sistem tak jem, kalau tak, meroyan la pagi-pagi ini sebab assigment kena rejek. Beginila nasib orang yang suka buat kerja last minute. Sejak dari study diploma ke degree, tak ubah2 perangai..Buat kerja last minute jer, dah banyak kali janji tak buat dah last minute, tak nak dah tak nak..tapi ape kes yang susah sangat nk tobat nih? Aiii yaaa..Tapi tak pe la, lepas nie tak perlu buat assingment dah kan kan kan..hehe..

Lunch time tadi sempat pergi ke Restoran Ayam Penyet yang baru dibuka kat Kubang Kerian nie. Actually, ni kali ke dua kami makan kat sini. Best jugak makan kat sini, environment pun memang okeiy, makanan boleh la tahan, serve cepat dan yang penting ais krim kat sini sangat best ye! First time dulu kami order set ayam penyet dan soto. Mula-mula ingat ayam penyet ni ayam yang akan dipenyet2kan sesedap hati dan secukup rasa. Tapi rupanya tak, kembung macam tu la jugak. huahuahua..Kalau tak silap sy, ayam penyet nie asal nye dari Surabaya, Indonesia. Konpem mat2 indon yang ada kat sini makan kat sini je. Ye laa, depa2 tu duk tacink ingat kat kampung tuh..hehe..gurau je. Tapi seriously, tempat nie agak cool and best jugak..


Mestilah sempat posing kan..hehe..


Mee kari nie memang best. Terasa kekarian dan kepekatannya! 
*nak ais krim lagihhhh*



Tengok menu pun dah sodap. Sengaja la tuh letak gambar besar-besar, nak suh kite rambang mata pilih



Ehmm..tadi cakap nak buat short entry je..nie dah melalut lebih nih..Chau dulu la..
Daa!




No comments:

Post a Comment