Monday, November 19, 2012

Sweet 24 Rina Fatin!

As Salam,

12 November 2012 telah menggenapkan umur sy menjadi duo puloh empat tahun! Alhamdullilah, Allah S.W.T telah memberi kesempatan untuk terus bernafas di atas buminya ini dengan penuh kenikmatan. Syukur padamu Ya Allah kerana sepanjang kehidupanku, Kau telah mengurniakan nikmat dan keberkatan yang tidak ternilai, keluarga, teman-teman dan orang tersayang yang sentiasa berada disisiku tidak kira semasa susah mahupun senang.

Pastinya, hot question yang akan ditanya ialah " Ooiii...umur dah tua bangka, bila nak kahwin?" Hahaha..itu la soalan yang selalu memeningkan hati dan otak pikiranku ini. Tapi gua relax je smbil2 cakap " nanti aku kahwin, konpem aku jemput ko la. Dont worry k, be happy" ! Haha..

Thank kepada family, si dia dan member2 yang wish dan celebrate birthday hari tu. Tersangat appreciate tau. Bila korang wish, rasa macam diri nie dihargai dan diingati selalu even korang set reminder kat hp..haha..!



Nasi goreng tu yang pentim! Lapar weh, baik makan nasik terus. Kek tak kenyang..haha..
Thanks dear!


Kono-konon duk kerat kek la tu ..


Time kacih banyak-banyak! I'm love it very2 much.. ^__^



Mama  buat surprise..terkejut chek masa duk tengok tibi, tiba2 jeng jeng..hehe..



Gambar yang tiada kaitan..saje2 nak letak..biarlah die kat situ.. :p

4 comments:

  1. ee . cantik sangat !! sis mix ekh ? :D

    ReplyDelete
  2. sanah helwah dear...sweet 24
    mgkn iman terlmbat dhkot nk wish tapi xbermkna mendoakan seseorg 2 terlmbt gak kan

    ReplyDelete
  3. Eyra:
    Hehe..grandpa sis yg mix..sis ikut muka die je.. :)

    ReplyDelete
  4. Anak Kampung:
    Thanks dear..very3 appreciate.. :)

    ReplyDelete