Monday, December 10, 2012

Exam plak dah..

As salam,

Malam nie bukak buku. Hari khamis final exam dah start. Cuti dah apply, study belum khatam. First paper yang akan dibaham ialah Human Resource Development. Takut pun ada jugak, sebab nie dh final. Harap dapat buat yang terbaik nanti.

Duk belek3 buku, telinga dapat tertangkap bunyi lagu dato ct dan hafiz. Eh, adam dan hawa dan stat ke? Hahhhh, sudahhhhh! Tak pe tak pe, tengok buku tapi jeling3 sikit kat tibi. Sikit je pun aihhh..hikhik..




Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

  1. Angah,good luck:)Adam Hawa tu xpenting pun:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..angah boleh wat dh "reply" komen kat blog..hihi..

      Delete