Monday, December 10, 2012

Jamuan Kesyukuran [Office]


As Salam,

Pagi-pagi kat office nie terasa lapar la plak. Akhir tahun nie kerja tak ada la banyak sangat pun. Tapi kalau yang kerja kat bahagian finance tu, memang la terlampau busy. Nak tutup akaun la, prepare akaun untuk next year la. Tapi kiter, relax jer. Bila bos cool, secretary die pun cool jugak la..hehe..

Khamis last week, diadakan jamuan kesyukuran untuk student M.Med (Master Psychiatry) yang berjaya dalam exam November lepas. They'll tu future psychiatrist tau. Doakan3 semoga semua berjalan lancar lepas nie. Duk tengok gambar-gambar hari itu, terasa la lagi lapar nih. Adeiiii...tak boleh kompromi langsung la bab makan nih! Lepas ni nak call Zira ajak pergi menambahkan lemak dalam badan. Uhuk3..



Haruslah ada pulut kuning. Tanda semangat..Ye dok?








Tuan rumah nak masuk gambar jugak!




2 comments:

  1. Wah banyaknya makanan kat sni...untung RF..makan banyak still slim..

    ReplyDelete
  2. Hehehe..kat ofis sy memang selalu wat makan. Skali seminggu memang akan ada. Berat dah naik ouchhhh...kena diet balik..hehe..

    ReplyDelete