Sunday, December 23, 2012

Mulakan kerja!

As Salam,

Selamat pagi dunia yang indah. Hari ni sy dah stat kerja balik tau. Lepas seminggu bercuti. Wahh.. sangat rindu dengan opis ku! Masuk3 je opis, berlambak fail dan kertas3 atas meja. Fine! 

Kat opis hari nie duk kalut isi SKT. Kiranya penilaian tahunan untuk staf gov la. Okeiy, masa untuk bodek bos! Ahakz!!

Konon3nya semangat gila la kan nak start buat kerja nih, ali3 perut berbunyi plak dah. Lapar la terrr. Breakfast dulu la sebelum buat kerja, kan tak pasal3 monyok semacam je nanti kan. Nak tunggu lunch lambat lagi woi. Nak makan apa ye lunch jap lagi?? Hurmmm..*plak dah*

Dah, jom sambung kerja balik! Nak isi SKT nih. Kan tak pasal3 boleh markah sikit karang. Huahua..
Daaa!

No comments:

Post a Comment