Sunday, December 23, 2012

Petang hari

As Salam,

Hari yang sangat redup. Hujan tak berenti3 dari pagi tadi. Ingatkan dah tak hujan sebab tadi nampak cam cerah je langit. Tup3, lebat yang amat. Sejuk3..

SKT dah siap diisi. Fuhh! Lega. Dapat markah berapa la agaknya tahun nie. Bila cek kalendar tadi, baru teringat yang esok ada appointment dengan someone dari company esok. Nasib baik teringat, kalau tak kalut di buat nye nak siapkan folder segala bagai. Thank God!

Hari ni lunch kat Secret Resipe. Boleh jalan kaki je, sebab depan USM nie jer. Kalau nak drive, alamatnya tak masuk kerja la sampai sekarang. Jem teramat sangat tau! Nasib baik jugak bawak payung sekali. Time nak  balik, hujan dengan lebatnya melanda bumi KK yang jem terlajok nih. Zira cuti gi melacong kat Langkawi plak time hujan3 nih. Sedih tak dapat jumpa dia hari nie. Ouchh..miss her deeppppply! Hopefully dia dah masuk kerja la esok.

Eh, Ariani ada buat sale kan sekarang? Ternampak sign kat depan nie masa nak datang kerja tadi. Fuhhh..hala tuju petang nie dah dikenal pasti! Stay kat KK memang best, semua benda depan mata jer. Tak payah nak masuk bandar dah. Sebab tu la akhir bulan selalu pokai. Ahakz!

Jom sambung buat kerja plak. Lagi sejam setengah nak balik. Lalalala..




Tersangat best makan kek nie buat desert. Nama kek nie Turkish someting la. Tak ingat dah. Tapi tersangat3 best. Ingatkan Indulgence yang paling hot kat sini.


Our feveret..Blended mocha espresso
Kalau keluar makan, tak kan pernah beli dua gelas air. Selalu nye satu je la.
He said that sharing is caring! Mengade le terr..:p

No comments:

Post a Comment