Saturday, March 9, 2013

Border lace for peplum!!

Assalamualaikum dan hai!


Tiba -tiba mood nak melaram datang menerjah! Bukak fb tengok peplum lace, bukak blog tengok lace jugak. Aiii, teringin jugak nak ada satu peplum yang ada lace. Sangat chantek tengok orang lain pakai, teringin sangat3. Last week, sy ke Jakel untuk survey border lace.Fulamakkk..chantek sangat! Harga pun bukan main lagi. Kalau tak silap yang paling murah dalam RM49.90 semeter, ada jugak yang mahal gilass sampai RM300-RM800 semeter, tapi jangan cakap la. Memang berbaloi dengan kain yang first class. Cuma untuk beli harga semahal tu tak mampu lagi la.Huahua!!

Bila mama ajak keluar pergi butik petang tadi, laju-laju je angguk nak ikut sama! Haahhhh..boleh la survey border lace sekali. Hehe..Masuk je butik, rasa macam nak rembat semua sekali yang mana ads! Aduhhh, kenapa la chantek sangat nih! Macam-macam kaler, patern yang ada. Yang penting harga mampu milik. Hehe! Pilih punya pilih, sy rembat 2 jenis design border lace. Boleh letak kat dua peplum kosong!Harga satu meter around RM35.00.okeiy la kan. Tak ada la mahal gedebak.

Harap-harap esok sempat siap la jahit lace ni. Tak sabar nak pakai esok!haha!! Wish me luck ye!!

No comments:

Post a Comment