Thursday, March 7, 2013

Happy birthday yuni!!

Assalamualaikum dan hai!

3 Mac lepas, we'll celebrate birthday ayuni yang ke -8! Yuni is my neighbour actually, but my family dah anggap they'll part of ours. Macam adik sendiri dah rasanye.

On that day, sy terkena keracunan makanan. Tak tahu la makan apa, termelahap apa dua tiga hari ni, tup3 kena poisoning food. Aduiii..seksa betul tau kalau sakit perut begini rupa. Tak yah cakap la berulang alik ke tandas, rasa macam nak tido terus je dalam tuh!

Siap dengan antibiotic lagi tuh! Hai si kuman, habis la korang!!!


Dah setel amik ubat, terus pergi kedai kek. Sempat lagi merayap time-time sakit perut. Birthday punye pasal kan. Sampai jer rumah, they'll dah tersengih menunggu. Macam dah tau-tau je kita nak bawak balik kek.





Birthday girl. Sweet 8!!

Si budak kecik penyibuk! Nak jugak enterprem sekali.






Sempat snap dalam kereta je. Hehe..

No comments:

Post a Comment