Thursday, March 7, 2013

Happy Engagement to Kak Nor

Assalamualaikum dan hai!

Hari nie adalah hari entry sedunia!! Haha..bukan main lagi rajin hapdate belog nie. Mentang-mentang tak da orang kat ofis hari nie..hehe..amik kesempatan sekali sekala ye dok? Actually, entry nie bulan Feb lagi. Tapi tak sempat nak habiskan, termasuk dalam draf gitu je. Sayang plak duk tengok terbiar je dalam tu. *alasan3* Orang kate better late than never. Uhuk3.

On 1st Feb lepas, we'll ke Terengganu sebab my cousin, Kak Nor bertunang. Alhamdullillah, terikat jua perhubungan ini. Cewahhh..bunyi cam ayat baik-baik je dok..Haha! Tahniah untuk Kak Nor dan Abg Khairol. Kalau tak silap, majlis they'll awal bulan 6 nanti. Harap-harap tak bertembung dengan majlis convo sy yg dijangka around second week of June. :)

Kak Nor with hantaran from him..

From him..

From her..


with Eka dan Munirah..orang kuat majlis..hehe!


cousin!!


Kak Nor's family..baru perasan Amir tak ada dalam gambar.



Mummy dan daddy with Kak Nor..




Mummy and M.cik sali..sama tak muka they'll?? Adik mummy la nie..hehe!


Ada jugak budak penyibuk nih!! Uishhh!!

And and and
-
-

-
-
_
_

 I'oulss nak interprem jugak laa..ahakz!!









p/s: ada orang ingat i'oulss dah bertunang gara-gara letak gambar nie kat FB..hahaha!! gosip3!!


No comments:

Post a Comment