Thursday, March 7, 2013

Ofis baru!

Assalamualaikum dan hi!

Lama tak mencoret kat dinding kaku nih! Hehe..Little bit busy sikit dua tiga menjak ni. Start early Feb lepas, sy dah bertukar jabatan tau. Sekarang bertugas kat Pejabat Dekan plak. Tu yang busy bebenor, nak hadap belog pun dah jarang. Aissy, my new boss sangat la busy orangnya dan otomatiknye I pun terkena tempias kebusyian nye! Seminggu dua nie, boss tak ada sebab ke Mekah buat umrah. Jadi, apalagi i'oulss pun bukak dan berbelogwalking serta berrunwalking ke belog3 lain skali. Hehe! Rindu jugak kat dunia maya nih..

Mula-mula kena tukar pejabat, rasa tak nak pergi je. Ye la, dah hampir 5 tahun kat Dept of Psychiatry. Dah rasa macam rumah sendiri je. Bila dapat arahan pertukaran dari top management, termenung jugak den sehari dua. Fikirkan macam mana la keadaan kat tempat baru tu, boleh adapt ke tak, offismate okeiy ke tak.  Dah la jaga Dekan plak tu. Mak aiiiii, berdebar gile hati nih! Masa mula -mula mengadap dengan bos, bagai nak tercabut jantung nih! Haha..Tapi bila masuk seminggu dua, rasa macam dah okeiy, offismate pun best, boss pun best jugak la. Ingatkan garang, tapi sporting jugak rupenye. :) 


Ofis baru..

View dari luar ofis..Nice kan?

Nanti free, u'olls datang la melawat i'oulss kat sini ye! Hehe..


No comments:

Post a Comment