Friday, April 5, 2013

Majlis Tautan Kasih Setiausaha USM 2013

Assalamualaikum dan hai!

Kelmarin saya attend majlis untuk group setiausaha USM. Actually, event nie nak meraikan ex S/U yang dah berpencen awal tahun ini dan sekaligus raikan Minggu Setiausaha yang jatuh pada bulan April every year. Hehe.Dua dalam satu la senang, kira jimat kos la kan.

Event ni diadakan kat Hotel Renaissance tau. Wahhh.kelas gitu! Five star tu. haha! Harap2 nanti kite pencen they'll yang junior2 tu buat macam nie jugak tau! Demand gituuuu. Sempat merayap kat mall sebelah bila dah habis majlis ni. Masuk opis petang tu macam kalut ribut kena settle kerja, bos nak pergi outstation plak! Jam 6 plak la balik semalam. Adeiiiiii. 







































p/s: Tahun depan kita celebrate secretary week kat tempat lain plak ye!

No comments:

Post a Comment