Thursday, April 18, 2013

Yang dinanti-nanti

Assalamualaikum dan hai!


"Tahniah! Anda telah memenuhi syarat untuk bergraduat tertaklut kepada kelayakan Senat"

Akhirnya lepas menunggu berbulan-bulan keluar jugak notis konvokeyen. Ya Allah, hati ni rasa excited sangat2 untuk konvo kali ke- 2. Cuma yang beza nya kali ni dapat pakai topi konvo yakni untuk ijazah! Alhamdullilah alhamdullilah alhamdullilah. Macam-macam dah tengah fikir sekarang. Lama plak rasanya nak masuk bulan enam nih. Mesti best gila2 bila menjejakkan kaki kat dalam dewan konvo nanti. Sekarang pun rasa bukan main teruja sangat dah. Haha.



Start kena cari hotel, book flight, cari baju dan kena settle kan maklumat yang diperlukan masa konvo nanti. Berdebarnya..dup dap dup dap.. =)



No comments:

Post a Comment