Sunday, May 19, 2013

Kisah Pagi#1

Assalamualaikum dan hai!

Morning sunshine..Hari ni turun awal lagih dari rumah. Melencong ke 7e dulu nak cocok duit. Poket dah kering gara-gara sponsor abg mekanik beriban sebab kereta rosak last week. Masa hantar kereta dulu, minyak rasanya banyak lagih, alih2 sekarang tinggal dua bar je lagih. Adehh..pedih* Melencong la plak ke stesen minyak. Nasib baik hari ni line clear, tak dop jem pun kat jalan. Sharp2 8.05am dah bertapak kat parking kereta. 

Nampak cik zira bersengeh sambil hon kereta kat tempat parking. Suka la tu..Eh, lupa nak habaq zira dah bertukar department tau. Dulu dia kat Institut Penyelidikan (INFORMM), sekarang dah masuk ke fakulti @ pusat pengajian perubatan sama macam sy. Cuma lain-lain department je. Hehe..Senang la nak ke opis dia sekarang. :)

kat tempat parking pun jadi la..huahua..

Okeiy la, nak sambung kerja plak. Lepas ni ada auditor nak mai audit @ briefing kot sikit sebanyak berkenaan 5S. Orang lain dah lama start, kita baru nak mula. Huahua..

p/s: baru teringat kena isi back dated cuti sebab last week emergency leave..fuhh..nasib baik la teringat.

No comments:

Post a Comment