Monday, May 20, 2013

Review :Produk Spinosa @Twin Lovely

Assalamualaikum dan hai!

Korang pernah dengar tak skincare produk SPINOSA? Sebelum ini, ia dikenali sebagai Twin Lovely. Sy start kenal dengan produk ni dalam bulan Feb, bila bertukar department. Kak Zeti which is my office mate merupakan stokis untuk produk ni.

Kalau u'olls nak tahu, produk nie merupakan produk penjagaan kulit dengan formula terbaik yang dihasilkan daripada teknologi nano. Berbagai jenis produk/ koleksi yang dikeluarkan oleh pihak Spinosa untuk kegunaan semua. Ada mask muka, krim malam, sabun, serum, bb krim, cleansing milk dan sebagainya. Pengalaman sy sendiri menggunakan Cleansing Milk dan Glam Whitening Soap sangat2 la best. Cleansing milk sesuai digunakan masa nak remove make up dan sebagainya. Bau pun best, tak menyengat dan bau ubat2 macam produk lain. Lepas cuci muka, memang terasa segar dan tegang. Tak payah dah nak tepek compact powder banyak2 lepas tu. Kadang-kadang saya just gunakan bedak debu je, sebab muka dah berseri dan bersih.


Cleansing Milk

Kalau tak silap, ada 2 - 3 jenis sabun yang ada. Tapi yang sy paling suka Glam Whitening Soap. Nama pun dah glam kan. haha..Sabun nie lebih kepada untuk menghilangkan sel-sel kulit mati. Tak tahu la orang lain macam mana, tapi pengalaman yg my dad and I guna memang berkesan sangat2. Yang nie dah masuk kali 2/3 dah pre order tau. My dad pesakit jantung, maybe kesan dari ubat yang diambil keluar tompok2 hitam kat atas belakang. Dah banyak produk yang dia guna tapi tak berkesan. Last2 sy beli sabun ni daripada Kak Zeti dan mintak dad guna. Alhamdullilah, seminggu lepas guna nampak perubahan. Kesan-kesan hitam kat atas belakang memang berkurangan sampai sekarang. 

Yang nie Glam Whitening Soap








Kalau u'ols nak dapatkan info lebih lanjut berkenaan dengan produk Spinosa, boleh contact Kak Zeti: 013-9128666.
Facebook: Ciq Tiey Spinosa

Dari Koleksi Premium ke Koleksi Luxe, alamilah transformasi SPINOSA!


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...