Thursday, May 16, 2013

Stress out

Assalamualaikum dan hai!

Hari ini rasa sangat2 moody. Semalam tidur pun dalam jam 3.30am. Kepala pun dah start nak pening dah, asyik nampak katil je sekarang nih. Nasib baik la bos tak ada seminggu dua nie, dia ke oversea plak dah. Untung la jadi bos, travel memanjang je. Kita nie bukan setakat oversea, overriver pun tak pernah lagi. Uhuk3.

Myvi masih kat workshop lagi. Mekanik cakap hampir kat seribu jugak habis. Ingatkan aricond je problem, tapi rupanya lebih dari tu. Nak cakap pun tak reti jugak. Cuma yang saya ingat dia cakap kompresor, saksobar and bla bla bla. Nak eja saksobar pun tak tahu, nampak sangat reti naik bawak kereta je. Huahua..Money money money lagih. Pening kepala den. Bab duit nie memang kadang-kadang boleh buat jiwa sesak, wat moody je. Hurmmm..tak baik plak kalau nak merungut kan. Nak buat macam mana, dugaannn..

Sampai je kat opis, berlambak kerja atas meja. Cuti sehari pun kerja dah bertimbun. Aduii, kenapa la moody sangat rasanya nie.........!!

2 comments: