Wednesday, August 7, 2013

Abah vs aaron aziz

Assalamualaikum dan hai..

Hari terakhir bekerja di bulan ramadhan..
Kosong je parking hari ni, slalunya berebut tak bertempat..
Alahai..borink plak rasanya kat ofis ni..
sempat booking tiket untuk bos yg nak ke penang next week..
nasib baik dapat sit lagi, untuk balik kb mostly tiket dah habis..thank God..
Lepas ni ingat nak pergi Jakel kejap, dan janji dengan abah nak tambah stok baju melayu dia..
hurmm..design aaron aziz?? maybe kot..
mana tahu kot2 nampak mcm aaron aziz bila pakai baju brand tu..hehe..
Otw datang ofis tadi jakel tak bukak lagi..knpa la time2 nak raya ni tak bukak awal..masyuk manyak3 maa..
Nak survey tenet kejap tengok warna yg ada, tengok kat banner tak syok maa..
harap2 ada stok lagi la.............




No comments:

Post a Comment