Saturday, August 17, 2013

Di hari raya pertama: 2013

Assalamualaikum dan hai!

Masih belum terlambat lagi nak wish SALAM AIDILFITRI!!
Maaf zahir dan batin kiranya ada tersilap, tersalah, tersengaja dan segala ter ye.. :)
Raya tahun ni special sikit sebab beraya dengan princess kecik untuk kali pertama..
Raya sakan dia , banyak betul duit raya. cik ngoh nak sikit boleh dop zara??  Hehe.
tahun ni kami tak balik raya kat terengganu. kak kan dalam pantang lagi, mana boleh jalan jauh..
Part paling best time raya masa nak salam-salam tuh. dialog yg sama je tiap-tiap tahun. haha.


Pict raya tahun lepas tak sempat nak hupdate. Tahun ni pulun kasi habis punya. Haha 

Baju raya kami 3 beradik yg masih single mingle nih sepesen jer. kaler je lain. Tahun ni boleh letak kat book of record sebab mama tak jahit baju raya kitorg. *nangis! mama sayang zara je sekarang  nih..waaaaa!!




 Baju mama abah sedondon gitu. Sy paling suka kaler purple, lebih2 lagi dark purple..memang comey kan.. *berangan nak baju kawin purple kejap*





 Anak mama kan..haha..


Princess zara dan mummy..zara tido je time org amik gambar..
Zara pakai baju raya yg tok ma beli. Ada princess tulis kat deapan tuh. kiut sangat!



Cik ngoh dan zara the princess..hehehe..


Papa zara yg ensem dan zara kecik yg tengah tido..hehe..syg la tuuuuuuuuu... :)





 Tok bah asyik pegang zara je ..sampai org lain pun naik jeles tau..cucu sulung katakan..






















 Gambar family penuh! Tapi kaler tak sharp sangat. Tak pe la, at least ada jugak.




 Gambar abah dengan sedara belah abah. yg lelaki kecik2 kat belakang tu sepupu sy.


Abah 3 beradik..memang family we'll kurang laki-laki ye dok? Pict dengan sepupu tak sempat nak hambik. Org duk berposing, we'll duk layan filem hindi plak time tuh. Alahai..


Lepas ni nak update untuk raya ke 2 3 4 5 6 7 .....
Hahaha..raya sakan nampak cik rina tahun ni!

2 comments: