Tuesday, August 6, 2013

Entri konvo lama tertangguh

Assalamualaikum dan hai..

Lama rasanya tak menaip di ruangan blog..
Mood kadang-kadang tak menentu..
Bila nak menulis, ada saje kerja lain yg kena buat
last-last menaip dalam hati je la..hehe..

Masa konvo bulan 6 lepas, bukan main lagi nak update..
siap save siap2 gambar kat komputer ofis, kononnya nak update la kan..
tapi...melayang jugakkk..

Kejap, nak cek ada lagi ke tak gambar yg save hari tu..
rasanya macam ada je..





  




Ada pun gambar..thanks kpd cikgu zamani yg amik gambar2 we'll kt sana..
Siap edit2 lagi..nice kan?


No comments:

Post a Comment