Thursday, November 21, 2013

come back nov


Assalamualaikum dan hai..

Lama rasanya tidak menulis di belog kesayangan ni..
Alahai..rindu rasanya..
Banyak yang nak sharing tapi tak tahu nak mula dari mana..
Tulis je la ape pun, buat hilang rindu sikit..hehe..
Last update bulan okt, ni dah hujung bulan nov..
nak kate busy la tu sampai berbulan tak bukak belog..*busy la sangat*
nak tunggu gaji bulan nov ni lambatnya la rasa..macam bertahun2!
kan staf gov dapat gaji awal hari tu..
hari tu feeling2 kaya la kejap kan, hari ni dah pokai habis..
alahai emak! tolongla aku!!




No comments:

Post a Comment