Thursday, November 21, 2013

Sticker untuk goodies bag

Assalamualaikum dan hai..

Sekarang ni tengah pening kepala nak settle kan wedding preparation..
Banyak benda jugak kena buat..
Inshallah, majlis kami hujung bulan jan 2014 nanti..
maknanya 2 bulan lebih lagi la..banyak lagi kena settle kan ..uhuk2..
pening2..
Try search kt google pasal preparation yang perlu buat sebelum majlis..
rupanya2 banyak lagi yang we'll tak buat!
stuck*!!

Bila google, terjumpa page fb + web yang buat sticker2 untuk goodies..
memang cun + kiut je..
datang idea nak tiru! boleh letak kat our goodies bag nanti..hihi
kalau nak jimat lagi, print je sendiri! kan kan..












paling sy suka sticker yang last ni. nampak macam girly2 gitu je kan.



No comments:

Post a Comment