Tuesday, December 3, 2013

Happy birthday to my lovely mama

Assalamualaikum dan hai

Happy birthday to my lovely darling honey mummy!!
Semalam birthday mama...02.12.2013..
Mulanya bukan main lagi tak nak bagi present la konon..
konon2nya tak da budget tahun ni..
orang nak kahwin katakan..hahaha..
tapi tu propa je lebih..
buat muka kecian depan mama! mana tahu mama belanja makan ciken cop ke apa!
rezeki tu!
Lepas lunch kelmarin, ajak Pujah pergi merendek cari hadiah kt mall sekejap..
tak tau nak bagi apa..
pikir punya pikir..survey punya survey..
i'ouls berkenaan dengan satu handbag yangg comey lagi cun gile nih!
kan sekarang end year sale, banyak la sale nya..
untung la sape2 birthday time ni, boleh hadiah besar2 dan mahal2..
padahal beli time sale! Huahua..
Then, terus je mintak akak tu pack kan..
malas nak pikir panjang..
i'ouls shopping senang je..kalau dah berkenan sekali pandang tu, kira on yang tu je..
love at the first sight katakan *manyak la kau!
I'ouls kasi present kat mama time dalam kereta..
Mula2 letak kat sit back..nak surprise la kononnya..
Then, kat traffic light jeng jeng jeng! Supriseeee mummy!!
Sampai sakit bahu nak ambik kotak besar gedabak kat sit back..
memandai je letak kat situ..padan muka!
Hehe..tapi mummy seem very like it! Ouchhhhh..touching you!! Hihi..
I'm glad she like it sooooo muchhhhh!!
And to my mama a very happy birthday to you...
You were my first friend and you're still my best friend until when when..
You're the best mother a daughter could ever hope to have!!
Love you tight tight mama!!



No comments:

Post a Comment