Sunday, December 15, 2013

#Kisah Pagi#

Assalamualaikum dan hai..

Gudmornink people!
Now at office..
Little bit busy this morning..
Actually not little but big big busy..huahua!
Nak kena settle a few document before bos meeting pagi esok..
Fuhh..rase macam dah jadi bos kecik je..haha..
Officemate, kak rapiaah cuti hari ini..
rasa borink jugak kat opis sebab tak cukup korum nak chit chat..haha
"berbual je memanjang we'll nih"
Kak eza plak duk kalut gila sekarang ni,
bos minta a few urgent info dari dia..
dah la tak standby apa sebelum ini..hihi..
gud luck la ye kak eza!
Okay then, need continue my work before bos masuk..
Nanti dia marahhhhhh plakkk kalau kerja tak siap..
Daaa..


p/s: tunggu ada masa free nak update a few entry


No comments:

Post a Comment