Tuesday, December 17, 2013

Shopping Bunga Untuk Majlis

Assamualaikum dan hai..

Semalam sy dan mama window shopping lepas office hour.
Bukan shopping apa sangat pun, tapi just survey-survey barang untuk wedding nanti.
Hehe..tak habis-habis dengan beli barang, bila nak siap tak tahu la.
Lepas weeding baru la siap la agaknya.
Keluar semalam pun tak lama sebab lepas office hour je, tu pun dalam jam 5.00+ dah.
Singgah kat ABY Mutiara yang kat depan Wisma KB tu sebab nak ambil kad kahwin.
Yeayy, kad dah siap!
Sekarang tengah buat list nak edar..Excited jugak rupanya! Haha..
Pening duk kumpul2 list plak. Mama cakap second week of jan dah boleh edar kad.
Kalau edar awal2, nanti depa tak ingat plak majlis kita. Huahua



Tiap kali masuk mega lace, confirm rambang mata sebab banyak sangat bunga-bunga dan deco untuk wedding. Sekarang tengah buat sale. Lagilaaaa rambang..

Mama excited nak pilih bunga untuk letak buat deco photobooth. 
Katanya nak cari jenis moden-moden sikit, yang macam ranting kayu ke ..Tapi bila nak pilih, ranting entah ke mana bunga entah ke mana..haha..





 Yang ni tak tahu namanya apa. Tapi sy panggil bola comey2..haha..
Sesuai sangat kalau nak letak kat photobooth kan..Kalau tak silap, harga dalam RM65.00 kot..


Weekend last week  incik tunang pun shopping kat kedai bunga jugak.
Tapi bukan kt KB la, kat KL nun sanaaaaa..kelasss you, shopping bunga sampai KL..haha
Kebetulan ada kat sana untuk meeting, singgah terus la.
Rasanya dia pergi kat area balakong kot..betul ke tidak balakong eh?
Tak pernah2 pun dengar nama tempat tu sebelum ni. *Jakun kuasa empat belas*
Tapi seriously, bunga2 kat sana memang cun2 la.banyak pilihan..
sekarang kan end year, confirm la banyak sale plak..







p/s: duk survey deco untuk photobooth plak. Nak jimat bajet, kena la buat sendiri. Huahua


No comments:

Post a Comment