Monday, July 7, 2014

Berat badan dah mula turun

Assalamualaikum dan hai..

Salam ramadhan ke -9
Pejam celik pejam celik dah nak masuk dua minggu berpuasa
tak rasa letih sangat puasa tahun ni sebab selalu je hujan
alhamdullilah, hujan rahmat..berkat bulan mulia :)
Mood hari ini rasa macam happy je
ye laa..mana tak happy nya
hari ni gatal kaki nak timbang berat
sejak-sejak dah kahwin ni berat naik mencurah-mencurah
hubby lebih sayang agaknya.. tu pasal badan pun naik bahagia..haha
baju kurung dan peplum yang saiz S dah boleh pakai dengan selesanya
sebelum ni aihhhhh
nak pakai pun fikir dua kali sebab nampak sendat..haha
so now, baju-baju sebelum ini dah boleh sarung balik! yes!
jimat duit tak yah beli baju baru (^,^)
hopefully, lepas raya dapat maintain laa..mintak-mintaklaaaaaaa.......!!!


Photo: by google

2 comments:

  1. bestnyer..kat mana hujan tu?kat selangor ni bahang ja..panas!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kite kat kota bharu..kt sni mendung memanjang..tu tak rase letih sangat puasa. :)

      Delete