Sunday, July 6, 2014

Happy Mother's Day Mak: Wau Restaurant, Kota Bharu

Assalamualaikum dan hai..

Entri sebelum ni celebration Mother'Day for mama
and for this entry Mother's Day celebration for my mother in law
hehe..start tahun ni kite ada dua mama tau
Alhamdullilah, dikurniakan dengan keluarga mertua yang sangat penyayang
Syukur sangat-sangat..
Kami-kami celebrate mother's day mak awal dua tiga hari
sebabnya time tu je dapat kumpul semua adik-beradik
bunyi macam ramai je kan..hihi
adik-beradik belah hubby pun 4 orang jugak, 2 laki 2 perempuan
mine all girls..hehe
Plan asalnya nak makan-makan di Domino Pizza kat KB
tapi full table
so tukar plan
sy dan hubby gerak awal dulu sebab nak buat preparation dan ambil kek
last minute punye plan, we'all decide nak ke Wau Restoran

Gambar by google. Tak ingat nak snap hari tu (^,^)


Selfie dulu dengan hubby sementara tunggu yang lain sampai :)


Actually mak tak tahu pun yang we all plan nak buat celebration mother's day. So, bila mak sampai siap tanya birthday sape plak hari ini. hihi

Adwa pun nak potong kek jugak! Hihi..

Hello!Sy nak kek jugakkkk!!




Sorry teh and su..gambar blur sikit.. jangan marahh..hehe

Love my family (^_^) (^_^)

No comments:

Post a Comment