Tuesday, July 8, 2014

Sale Raya Ariani 2014

Assalamualaikum dan hai..

Semalam me and bestie, pujah ke kedai tudung Ariani
sekarang Ariani tengah sale gile-gile
rugi kalau tak grab tudung raya time murah-murah cam gini
kalau tak, beriban jugak la habis bab tudung saje
checklist raya lain semua dah tick and settle
tinggal tudung je lagi
first choice harusla Ariani u'oulss
peminat setia gitu..hehe
semalam jumpa geng-geng usm saje kat kedai
pakat datang serbu time sale (^,^)
pilih punye pilih grab la satu dulu
yang jenis shawl untuk pakai first raya
kalau tak silap harga asal shawl ni RM200++ sehelai
tapi lepas sale dan plus guna kad Gold Ariani, harga hanya RM97.00!!
lepas ni nak ajak hubby plak
boleh la pau sehelai dua lagi
good plan, wifey! (^,^) (^,^)




No comments:

Post a Comment