Monday, September 15, 2014

#throwback AkadNikahRinaSyamil

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Penyayang,


Bukak news feed kat fb 2 3 hari ni penuh gambar orang kahwin
bertunang la..kahwin laa..
haha..tapi best sebab dapat tengok kawan2 naik pelamin
alhamdullillah, dah sampai jodoh masing-masing
yang mana masih menunggu, bersabar dan berdoa ye
Inshallah, jodoh tu pasti ada
cuma masa belum tiba lagi :)
nak tepek-tepek gambar akad nikah kite sikit la
buat #throwback katakan.hehe













Ya Allah,
Sekiranya suamiku ini adalah pilihan mu di Arash
Berikalah aku kekuatan dan keyakinan untuk terus bersamanya
Sekiranya suamiku ini adalah suami yang akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat kasih dan redha atas segala perbuatannya
Sekiranya suamiku ini adalah bidadara untukku di Jannah Mu
Limpahlah aku dengan sifat tunduk dan tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya suamiku ini adalah yang terbaik untukku diduniamu
Peliharalah tingkah laku serta kata-kataku dari menyakiti perasaannya
Amin...




No comments:

Post a Comment