Sunday, March 10, 2013

My homemade peplum lace!!

Assalamualaikum dan hai!

Pagi nie rasa sibuk sangat kat ofis. Bos baru masuk selepas dua minggu bercuti untuk menunaikan umrah. Jam 7.30am dah terpacak nak pergi kerja. Selalunya time bos tak ada boleh lengah2 sikit, hampir jam 8 baru gerak. Nasib baik rumah dengan ofis tak jauh, around 10 minute je kalau tak jem. 

Hari nie semangat gile nak pergi kerja. Sebabnya???? Bukan rindu kat  bos ye! Haha..sebab nya tak sabar nak pakai baju yang jahit lace semalam. First time i'oulss jahit lace tau. Berpinar bijik mata ni hah..Ingatkan senang je nak jahit benda alah nie, rupanya perlukan kesabaran yang tinggi jugak! Sensitip bebenor lace nie, kena jahit slow-slow. Dah la bakat tailor tak ada langsung dalam diri nie. Alahaii..Jahit punya jahit siap jugaklah peplum lace berboderku ini. Even jahitan tak la kemas sesangat, tapi boleh la dari tak ada langsung. Huahua..Dan resultnya.......


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
taraaaaa!!






Malam nanti nak jahit lace kat peplum merah plak..hehe..


No comments:

Post a Comment