Monday, April 1, 2013

Peplum berlace lagih

Assalamualaikum dan hai!

Hari tu saya ada buat entry pasal "Homemade Peplum Lace" kan. Yg hari tu peplum warna purple dah siap letak lace kuning kesusuan. hehe! Rasa rajin plak nak tepek lace kat peplum gold. Semestinya guna lace kaler merah untuk menampakkan betapa kita nie up to date gile kaler blok kan! Hahh. lepas ni tak yah nak terbeliak mata tengok peplum lace yang cun tahap gile kat kedai2 online nih. I'oulss dah pandai buat sendiri ler..lalalalala.


Apa macam? Agak2 dah boleh bukak kedai peplum kah? 
*Tepuk poket, tengok duit dulu la! Urkkk*



2 comments: