Tuesday, December 17, 2013

Wedding: Anis & Hazim

Assalamualaikum dan hai..

Minggu lepas wedding my lovely kiut cousin, Anis & Hazim..
Sebelum ini, sy pernah buat entry majlis pertunangan they'll kat SINI..
Macam cepat je masa kan. Tup tup dah kahwin pun they'll nih..
Hehe.. a milion2 congratulation untuk anis & hazim..
semoga berbahagia dan berkekalan dunia dan akhirat.
Teringat plak kata-kata ustaz masa kursus kahwin hari tu,
ustaz cakap kalau kita nak wish tahniah untuk wedding siapa2, kita kena cakap semoga berkekalan dunia dan akhirat. Sebabnya kita berkahwin bukan sahaja didunia tapi jugak nak berkekalan hingga ke akhirat nanti. Mudah-mudahan, Inshallah..
We'll satu family half day on dat day.
Sebabnya wedding anis hari khamis, waktu pejabat.
Kalau ikutkan, nak cuti je terus tapi sebab dua hari sebelum itu sy dah cuti untuk kursus kahwin,
so, kena amik half day je la. Lucky me, bos baik hati bagi cuti plak..hehe..tenkiuuu bos!
We'lk kat sana sampai lewat petang.
Siap join sama masa potong kek. Padahal terliur tengok kek yang comey + kiut! haha


Mama with her niece..

we with a bride..where's a groom? haha..
ambik kesempatan la kejap!


Candy buffet. Nice kan. Sweet2 popcorn gitu warna. Kombinasi biru dan kuning.
Cun!




Guest Book untuk tetamu wish kat pengantin. Yang ni anis buat kat d'chinta kat kubang kerian. Anis ckp kat situ murah dan banyak design boleh pilih. Harga lebih kurang RM65.00.

Mrs?? Mrs to be lol..haha..


Budak ni nak menyibuk jugak!




From Anis to Hazim

From Hazim to Anis


Kek sebagai hantaran anis to hazim..macam comey je!

Sudut photo! 

p/s: happy honeymoon ye anis & hazim..selamat berangkat ke oversea dh semalam..hehe..


No comments:

Post a Comment