Wednesday, July 2, 2014

Honeymoon Part 1: Colmar Tropicale, Berjaya Hills Resort

Assalamualaikum dan hai..

Ramadhan ke 4
Mood kerja entah ke mana sekarang ni
malas memanjang je rasanya
check in ofis, bukak pc ---> melayang
bagus sangatla..contoh pekerja terbaik
Dua tiga hari ini cuaca mendung memanjang
alhamdullilah, tak letih sangat berpuasa
terima kasih, Ya Tuhan :)

Masa belek-belek pc menghabiskan masa kat opis
terjumpa folder-folder gambar 3-4 bulan lepas
yang paling menarik minat nak belek gambar time "berhoneymoon" dulu..
honeymoon ke? hihi
tak ada la..just jalan-jalan perhabis duit hubby je (^,^)

Sebelum ini, we'all plan lepas nak jalan-jalan kat langkawi
tak pernah lagi gua sampai langkawi..uhuk2..sadis gile
memang teringin sangat nak pergi langkawi
tapi apakan daya plan selalu tak menjadi
tak apala, ajak hubby pergi tahun depan plakkk..pleaseeeeee

Hotel Bella Vista Langkawi
Mulanya booking dan siap bayar untuk stay kat sini. Tempat ni memang cun gile.Tapi terpaksa cancel plan last minit memadangkan keadaan tak mengizinkan. Nasib baik dapat refund balik. Boleh nangis berlagu kalau tak dapat, hangus kat seribu ringgit. :)




After a few months, hubby ajak pergi bercuti
kite on je bab jalan2 ni, lagipun cuti masih banyak lagi..
kira budget semua skali, kira on la
Alhamdullilah, ada jugak rezeki berhoney-honeymoon :)
Tempat pilihan hubby Colmar Tropicale Berjaya Hills
Seriuos, tak pernah dengan pun nama tempat ni sebelum ni. Betapa jakun nya hakuu
Google punya google, punyala cun gile tempat ini.
memang rasa tak sabar terus nak terbang pergi sana




Cantik kan? Tempat ini ala-ala French style
Semua bangunan bercirikan French
terpegun kali pertama tengok
terima kasih hubby sebab bawakan!! :)
untuk story kat Colmar, next entry la sebab dah panjang entry ni..

No comments:

Post a Comment